Spaanse Wijnavond

Spaanse wijnavond georganiseerd door Kookclub (VTB Kultuur) Wanzele.

Onze Wanzeelse kookvereniging nodigt u graag uit op een wijndegustatie met Spaanse wijnen. Je bent van harte welkom op zaterdag 17 oktober 2015. We beginnen om 19u in de zaal van de basisschool.

Op het programma staat: Aperitief om 19u CAVA 19u30 – Een uiteenzetting over Spanje en haar wijnen door Philippe Christiaens We proeven 2 witte wijnen Een stukje film over Spanje en haar wijnen We proeven 2 rode wijnen Na het proeven kan iedereen genieten van enkele Spaanse gerechtjes We voorzien verschillende tapas, met de geproefde wijnen aan democratische prijzen.

Inschrijven is een noodzaak omdat we de nodige ingrediënten moeten voorzien voor deze tapas. Je inschrijving is pas verzekerd na betaling.Inschijven voor 12 oktober 2015. Inschrijven kost 15 euro (aperitief, hapje, proefwijnen en tapas inbegrepen.) We hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen!

Inschrijvingsstrook wijndegustatie – Spanje Naam:………………………………………………….. straat:…………………………………………. nr: …………telefoon:………………………………………………….. e-mail: …………………………………………………….. Schrijft in voor de wijndegustatie Spanje. Ik kom met ………………………………………… (aantal) personen en betaal …………………x 15 euro = …………………………………..euro Inschrijven en betalen kan bij (ook onder gesloten omslag in brievenbus) Léonard Verdonck, Bredestraat 22, Wanzele. Winand Delporte, Tussenbeekstraat 24, Wanzele. (Winand@ducs2.be)Wout Verdonck, Nonnenbosstraat 136, Wanzele. (Wout.Verdonck@telenet.be)

ZOETERMEER-VLAGGEN-LANDEN VTB kultuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *